joyfulmom marscicegi düz modeller var kumlu model var güzelde duruyor oda işçiliksiz ben o modelden almıştım bozdururken değer kaybetmedi
yemedimamadoydum marscicegi Ajda bilezikleri değer kaybetmiyor ben aldimda 9bin 500 di şuan 13 bine yakın
marscicegi pogacayanakk bu klasik çoğu gelinde olan ince bilezik demi onlar ben adana burmasini hep kalın zannederdim görünce şok oldum:)
Dmt-01 marscicegi adana burması gramına göre değişir kalınlığı bende 15 gramlığıda var 25 gramlığıda var mesela kayınvalidemde de 30 gramlık var hepsinin kalınlığı farklı
marscicegi Dmt-01 tabi mutlaka ama ben böyle Trabzon hurması gibi geniş bişey tahmin etmiştim ,pek bilezik ten anlamadığım nasıl da belli:)
Merveee34 marscicegi bende hep Adana burması alırım . İnce duruyor ama bozdururken değer kaybetmiyor . Diğer kalın olan bilezikler bozdururken değer kaybediyor
Imau marscicegi işçiliği ne kadar az yani ne kadar düz olursa o kadar değer kaybetmez. Adana burması olur çift burma olur. Şimdi genelde 10 gramlık ajda bilezikler oluyor tel gibi onlar 20 gr da olur değer kaybetmez Kumlu gibi olan kalın bilezikler fazla değer kaybetmez.