Yirmilik dış ağrısını 10senedir çekiyorum lanet olsun o dişe belki daha fazladır çekiyorum iyilesiyor gene başlıyor bademcik de var birisi acısa şişse diğerini tetikliyor şuan çenemin ağrısından ağzımı acamiyorum okadar sinirliyim ki bu açıdan o dışı penseyle çekip kırmak istiyorum o derece uyuyamadım sinir küpüyüm şuan bıktım çektirmeye de cesaretim yok yok hicbseyden korkmam ama diş cekimi beni korkutuyor bikere küçükken dış çektirdim ondan sonra gözüm korktu tam uyusmamisti doktor hayvan gibi bı adamdı azarlaya azarlwya çekmişti çürütürken iyi sus deyip sesimi ciksramamjstim şimdide cekikirken o dişin kemikten ayrılmasını hissetmekten korkuyorum gene şuan apseli diş antibiyotik içtiğim halde geçmiyor bebe emziriyorum 18aykij bakmam gereken bide yaramaz huysuz bı oğlum var Allah bana sabır versin sinir oldum o dişe Allah kurtarsın şu lanet dişten bitane de değil 4tanesi de çıktı çıkmaz olasıca yukarılara çıktı çürümüş baktığım halde asagidakiler ağrıyor belli olmuyor bigun de ağrımaya şişmeye başlıyorlar anlamadm çekilirken diğer azı dişler gibi köklü mü onlar da zormu çekimi Allah için şu ağrıyi çekene kadar git bademcigimi dişi hepsinden komple git aldır kurtul diyor bı yanımda bıktım çenem nasıl ağrıyor ya 🤬😠😖😖😖😣😩😩😫😵😵😣😣😣🤢🤢😖😖😣😩😩😩😣😖👿