Metehan_Selcan Kızlar doktor 9 aylık olunca yapalım dedi ama her yerde ,18 aylık yapılıyor sizbne zaman yaptırdınız menenjit aşısını çok yan etkisi oluyor mu bebeğim 9 aylık şuan
kubramomm- Metehan_Selcan Herkesin doz ayarlamasi farklı oluyor. Doktorunuzun dediği dozda istediği aylarda ilerleyin doktor her bebeğin aşisini bebeğe göre ayarliyor.
Mlkhrn Metehan_Selcan 3,5,13 ve 7,13. Aylarda yaptırdık. Bir yaşına kadar hasta olmayacağından emin iseniz ve izole yaşıyorsanız beklemek mantıklı olabilir. Ama aksi halde ne kadar erken yaptırırsanız o kadar erken korunmaya başlar
Yamanmoms Metehan_Selcan bizim doktorumuz da yasinda yapalim dedi yasi gelince influenza oldu oteledik suan 14.5 aylik baharda yaptirmayi dusunuyorum
Poyrazin_annesii Menenjıt 1 yaşından snra 1 doz yapılıyor. Baxero 1 yasından snra 3 doz yapılıyor Benım doktorum boyle dedı yanı biz 1 yaşımda yaptıracagız
Mehtap-37 Benim doktorum da baxero yapacak 6. Ayında yapalım dedi bilmiyorum erken mi acaba burdakıleri okuyunca erken gibi
Nrc-2 Mehtap-37 doktorunuz kendince bir aşı planı yapmıştır rahat olun. Benim kızımın aşı planı da çevremdekilerden çok farklı mesela 🤷🏻♀️
Metehan_Selcan Nrc-2 9 ayda 3 yer degistirdim hep değişti doktor o yüzden böyle kararsız kaldım bende :) galiba 1 yaşından sonra yaptircam bende genelde hep o zaman yapılırmış
Gulceninannesi25 Metehan_Selcan her doktor farklı planlama yapabiliyor bizin doktorumuz 7. Ayda 9. Ayda yaptı sindi de 14. Ayda birde 19 Ayda yapılır bitecek