Eysed ağır bir lohusalık depresyonu geçirmişsiniz sanırım, çok üzüldüm rabbim en yakın zamanda içinize ferahlık verein🤲❤️ anne olmak gerçekten zor, yaşadığınız kaygıları az ya da çok her anne yaşıyordur diye düşünüyorum. Bende hamileyken sürekli rüyamda kanamam oldugunu ve bebeğimi kaybettiğini görürdüm çok kötü zamanlardı hep Rabbime sıgındım ve ailemde hep yanımda destekçimdi şükür🙏 doğum yaptım evladımı bin şükür ki sağlıkla dünyaya getirdim ama endişelerin kaygılarım hiç bitmedi aynı sizin gibi ya bana bişey olursa bebeğim yanlız muhtaç kalırsa onun bana ihtiyacı var, ya bebeğime bişey olursa diye uyurken bile sürekli nefesini kontrol etmeler mi dersiniz bi süre hareketsiz uyuyor diye bebeğim tepki verecek mi diye koluna dokunurdum mesela. Bunun gibi bir çok kaygı. Emin olun yanlız değilsiniz her anne yaşıyordur bunu ve bu kaygı ve endişler hiçbir zaman bitmeyecek bence. Anne olduk ama bitmedi hep düşüncez hep bi koruma iç güdüsü olcak, yetememe korkusu olcak bazen çok güçsüz hissetcez suçlu hissetcez bunlar hep anne olmanın bir parçası. Önlemimizi alıp Rabbimize sığınmaktan başka çaremiz yok ama takıntılı olmamaya gayret etmek gerekiyor bence, biliyorum insanın elinde olan bişey değil ama böyle de hayat geçmez inanın. Her an bu korku bu endişelerle kendi ruh sağlığımızı da bozarız zaten zihni böyle yorunca mental olarakta düşebiliyoruz. Bebeklerimizin bize ihtiyacı var onları düşünerek kendi akıl sağlığımızı korumalıyız. Güzel şeyler düşünüp pozitif yaklaşmak gerekiyor hep olumlama yapmak gerekiyor moral motivasyonu yüksek tutmak için. Şükredin Rabbime sıgının ve güzel düşünün güzel olsun inşallah❤️🥰 yanlız değilsiniz güzel anne, hepimiz bu yollardan geçip deneyim kazanıyoruz zorlaştırmayıp kolaylamanın yollarını arayalım, ölümden öte herşeyin bir yolu çaresi vardır. Rabbim yardımcımız olsun, sağlıkla güzellikle kalın❤️🌸