Elmas94 Kızlar selam, bebeğim 9 aylık bir haftadır başında konaklanma oluştu. Yenidoğanken bile olmamıştı. Hiçbir şeyini değiştirmedik, deterjan yumuşatıcı, krem vs her şeyi aynı. Konak neden oluşuyor ve geçmesi için ne yapabilirim?
Nrglesm Elmas94 banyo yaptırmadan önce güzel bebek yağı sür masaj yapar gibi 15 20 dk yeterki sonra bıcı Bıcı sonrada tarağıyla geriye doğru tara mis gibi olsun
Nzlck Elmas94 Bizde 1 bucuk 2 ay gecmeyen konak oldu her banyodan önce zeytinyağı sürüp bekletiyor duş sonrası tarıyordum hic ise yaramadı Dr. Tavsiyesi üzerine bephantol sensiderm aldım sadece 2 kez kullandim duştan önce sürüp 1 2 saat beklettim duş sonrası taradım tamamen gecti
2E1M smyra102030 dogdugundan beri mustela kullaniyoruz 7 aylik olduk hala konaklar duruyor dahada cogaliyor🤷🏻♀️
smyra102030 Elmas94 blmyrm bıze cok iyi geldi ilk kez kullandm konak önleyici die yazanı aldm gectı ondan dedm
Dilanka Elmas94 benim bebeğimdede 2 aylıkken çıkmaya başladı çok aşırı değildi. Bebek yağı işe yaramadı banyodan önce tamamen kendi uydurma ile sütümü sürdüm epey :) 1 saat bekletip banyo yaptırdım bide baktım ki geçmiş :) iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum ama geçti yani :)
Elmas94 Dilanka ay ben de deneyeyim yaraları bile iyileştiriyor anne sütü kötü olur mu :) teşekkürler