demetdemircioglu Uykusuzanne ben bi agladiginda tikiyorum agzina bide uyurken dalinca kendi atiyo zaten 😂
ErtugrulAnnesii Uykusuzanne emzikkolik değil ama ağldığı zaman sakinleştiriyorum bide uyuturken veriyorum sürekli ağzında değil 😬
Uykusuzanne demetdemircioglu benim ki tüm gün ağladı memeyi ağzına tıkayınca sustu. Bende gidip emzik aldım cidden emzkkle durdu Su an çıkarınca ağlıyor karnin tok olduğundan da eminim ama sürekli emmek istiyor
demetdemircioglu Uykusuzanne dudak tiryakisi demek seninki 😂😂 bilmem ki benim oglumda sikinti olmadi ☺️
Ennur Benimki neden tutmuyorrr 😢 cidden emzik büyük rahatlık uyanıkken hep emmek isteyen bi oğlum var çok emincede onsütü kusuyo sürekli mide hazmedediğinden emziği atıyo tutmuyo nedenn 😂
demetdemircioglu Ennur belki o emzigi sevmemistir 😂 benim oglum nukun var onu tutuyoda baska bi emzigi daha var onu atiyo mesela 😅
Berkeras Ennur evet Benim kızımda böyle emiyor emerken uyuyor memryş çıkarınca uyanıyor hemen ne yapacağım 😩
Ennur Uykusuzanne Damaklı ve damaksız denedim aslında oğlum tutuyordu ama sürekli ağzından çıkarttılar unuttu şimdide anca ben tutarsam öyle bi iki dk emip atıyo bazen hiç almıyo öğürüyo isterdim tutmasını ama ☺️