Daisyy Oğlum 4 aylık olmak üzere geçen hafta perşembe sünnet oldu akşamına ishal başladı günde 5 kere falan yapıyor ama tamamen sıvı. bu arada eskiden günde 90-120 cc mama alırdı şu an almıyor tamamen anne sütü bundan olabilir mi ishali? tamamen sıvı kakası ve zorlanıyor yaparken bazen uykusunda yapıyor uyandı diye sinirinden öyle bi ağlıyor ki doğduğundan beri öyle ağlamasını duymamıştık
Mineltoygar Daisyy bizim de aynı şekilde sıvı cıvık yani, doktorumuz tüm tahlilleri yaptırdı ve sorun çıkmadı anne sütü ile alakalı dedi, ama günde 2 kere yapıyor
Daisyy Yardım kızlar bi fikir verin doktor ishalin üzerinde durmadı pek kanda enfeksiyon baktı bir sorun çıkmadı
Daisyy hsyn aile hekimi reflor verdi toz probiyotik dün ona başladık. Normalde günde 1 kere yapardı bazen 2
Cesurefe Refloru kullan canim faydasi var zarari yok.anne sütünden kaynaklaniyor desem bu kadar fazla olacagini zannetmiyorum.bu ara cok salginn var ben 3 gunn yattim ishalden dikkatli olmak lazim gecmis olsun
Kubuu Doktorlar ilk 6 aylık bebeklerdeki kakayı genelde ihsal olarak kabul etmiyorlar sadece sıvıyla beslendiği için.. o yüzden dikkate almamış olabilir gaita kontrolü yaptırdınız mı kaka renginde bi değişiklik var mı