MeReYa Kızlar 1 kere geceden yıkanan çamaşırları makinede unuttum. O günden beri her yıkanan çamaşırlar yoğun olmasa da kokuyor, alıyorum kokuyu. Var mı yaşayan, nasıl çözebilirim bu sorunu?
yellowmom8 MeReYa benimde aynı beyazlarda degıl ama renklı çamaşırlarda hıc yumuşatıcı kokmuyor sanki beklemiş gibi pis bir koku oluyor önceden buram buram yumoş kokardı
Ksedakaya MeReYa ben makine lastiğini değiştirdim. Ne yapsam geçmedi koku. Lastik değişince kalmadı birşey. Artık düzenli olarak makine temizliği modunda çalıştırıyorum. Bide program bitince iyice kurulayıp arasına da bez sıkıştırıp kapağı aralıklı bırakıyorum🙈
Senorita MeReYa limon tuzu koyup en yüksek derecede yıkıyorum koku falan kalmıyor 1.2 kere yaşadım bende
BKmoms Makine temizleyici kullanmalısın sonra da iç lastiğini bezle iyice temizle. Detejan gözünü de söküp yıka ve 1 gece makine kapağı açık beklet kokudan eser kalmaz inşAllahh
MeReYa BKmoms Yaa inşallah 🤲🏻 Çok teşekkür ederim. Peki bu makine temizleyicisi a101 de görümcem çiçeğim markasını görmüş. O işe yarar mı acaba kullandınız mı hiç yoksa başka marka mı kullanmalıyım?
Senorita MeReYa hayır aksine makine için çok iyi içinde kireçlenme varsa onları da temizliyor. Ben direk makinenin içine döküyorum