Oglusum5357 Açılmıyor bi türlü bana burun yikamayi ayrintili anlatabilcrk biri varmi ne poziyonda tutmaliyim ne kdr sıkmalıyım nasıl temizlenir. Otribebe ile cek cek yok yani yara oldu nrdeyse delikleri ama hala çıkmıyor
Cerenb Oglusum5357 bebeğinizi dik şekilde kucağınıza alın ellerini kavrayın fizyolojiyi birden sıkın yüzüstü eğin suyun damladığını gö üveksiniz hemşire bu şekilde gösterdi diğer türlü genzine kaçar dedi
Nur08 Yan tutup bir burundan sıkıp diğerinden çıkarıp ters çevirip avucunda sırtına sert vuruyorum bi kaç defa sonra çekiyorum aspiratör le
NurCelik Bebeğini yan yatırıp hafif yüzünü elinle destekle serum fizyolojiği büyük ebatlı şırıngaya 5 ml olacak şekilde Çek ve bebeğin burnuna sık diğer taraftan burun deliğinden çıkması lazım içine birazda nazalnem alıp koyarsan burnuda nemlenmiş olur günde 1 yıkayabilirsin çok tıkalıysa sabah öğlen akşam yapabilirsin
Oglusum5357 NurCelik yani boğazına fln kaçar nefesi kesilirse diye korkuyorum ama baska carem kalmadi yapmam gerekiyor
Deletedmom0035 Bebek dik konumda olucak sakın yatırarak sıkmayın genzine kaçar. Nette videoara bak canım burda herkees kendi kafasina göre yazıyor malesef.
NurCelik İnstagram dr.Rıfatcan Öztürk bey var izlemeni tavsiye ederim bencede kafasına göre yazan çok geçmiş olsun.