Ebruu91 Selamlar arkadaşlar, Oğlum 2,5 aylık bazen çok az emdiğini düşünüyorum sizin bebişler tek göğsü kaç dakika emiyor? İlk başlarda hızlı hızlı emip sonra bırakma aşamasına geçiyor saate bakıyorum 6 7 dk emmiş bana az gibi geliyor ama bilemedim 😒
Deletedmom_71 Ebruu91 😍😍 kendimi gordum suan bende böyleydim kuzum acaba sütüm mu az noluyor niye az emiyor artik diyordum saat tutuyordum sonra ebe arkadasima sordum dediği şey şu oldu artık emme refleksi daha güçlü be hızlı bir şekilde çekip indiriyor sütünü cisli ve kaka bes sayisi yeterli ise korkulacak birseu yok demişti o zaman rahatlamistim mantıklı gelmişti desigi bana da
Minikdefneemmmm Ebruu91 Yani neden dk tutuyosunuz merak etttigim icin soruyorum. Her bebek ayrıdır ya o yüzden. Mesela bi baskanının bebisinin cenesi güclüdür 5 dk da bosaltır kimisi 15 bu sekilde anlayamazsınız ki. Bence ne zaman bayılıyosa o zaman doymustur karnı doyunca uykuya geciyolar ya ondan bahsettim. Memeyi ne zaman bırakrsa bence
Mrv0610 4 gün sonra 4 aylık olucak 5-6 dakika emiyor uykusuysa yada gece 10-13 dk bulduğu oluyor bende aynı şeyden muzdaribim doymuyor mu sütüm mü bitiyor
Ebruu91 Deletedmom_71 doktorda aynısını demişti çiş ve kakalı bezi önemli diye onları takip ediyorım sıkıntı yok yapıyor. Hatta kakasını yaptığı saatleri not aldım bi ara 🤣 bu ön süt arka süt muhabbeti var ya acaba arka süte erişmeden bırakıyor mu diye tedirgin oluyorum değişik değişik düşünceler işte 😄
Deletedmom_71 Ebruu91 ahaha yok yok üzülme kuzum 2.5 aylıkken onu xe arkayı da topluyor geçiyor 😄😄 hızlı emiyor ya ondsn
Ebruu91 Minikdefneemmmm ya hep diyorlar ya bi göğsü 15 dk diğer göğsü 15 dk emsin diye ondan sebep dk tutuyodum. Hatta tek meme emziriyodum bi öğünde her gören tek olmaz iki emzirceksin dedi iyice kafam karıştı 🤣😄
Minikdefneemmmm Ebruu91 valla bende tek emziriyorum zaten ilk emdiği önsüt yani bildiğin su geliyo yaglı süt 1-2 dkdan sonra geliyo e cocuk zaten azcık seyle doyuyo 2 meme yapınca hep önsüt icmis oluyo 🤣 ben önce bi memeyi sonra bi memeyi emziriyodum valla 2 meme nasıl bosaltsın benim kız 9 aylık yeni bosaltıyo 2 memeyi 🤣🤣
Gokce_17 Benim bebeğimde 2.5 aylık ama sürekli emmek istiyor saatlerce desem abartmış olmam hç bırakmak istemiyor göğsümde uyuyor bırakınca uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım doymuyor mu acaba🥺 ve doğduğundan beri açtığım her bez kakalı bu kadar yapması normal mi bilemedim
Omer_Kuzey2022 Bizde de aynı durum var 2 aylık bebeğim.bir memede 7 dk duruyor yani 13 15 dk da iki meme bitmiş oluyor. Memede uyuyor sonra gazını cikarmak için omzuma koydugumda uyanıp ellerini emmeye başlıyor bende acaba doymuyor mu diye stress yapıyorum. Günde 2 3 kez kaka yapıyor ama az az cişli bez sayısı derken bezin dopdolu mu olması gerekiyor yoksa çizginin renk değiştirmesi yeterlimi