gozgozanne Kızlar iyi akşamlar Goon bebek bezi denemek istiyorum bebeğim yaklaşık 10 kg kaç beden almalıyım Kullananlar yazarsa çok beğenirim Kac kg kac beden kullanıyorsunuz Şimdiden teşekkür ederim 🙏
zeyderler gozgozanne molfix kullanıyorduk normalde denemek için aldım memnunum şuan goondan. Kızım 9 kg 5 beden büyük sanki 4 daha rahat olur gibiydi. Siz bence direk 5 alın
burcui89 gozgozanne biz kullandık çok memnun kaldık yumuşacık ve epeyce de sıvı biriktiriyor, pişik de yapmadı, 9 kg’ye 4 numara
Merve1994Baris gozgozanne ben kullanıyorum oğlum 5 buçuk kilo 2 numarasını kullanıyorum 4-8 kilo yazıyor üstünde siz 3 almalısınız heralde
zeyderler gozgozanne evet mavi mutlu bebek olanı. Ben hep 1 no büyük kullandım pişik olmasın diye ama diğerini bende 4 no alacam
Ennnna91 gozgozanne bi tık büyük ama taşma falan herhangi bir sorun yaşamadım. 4 no sıkıyor diye 5 kullanıyorum
Pol34 gozgozanne çok güzel bir bez. Sleepye falan güzel denilince şaşırıyorum hatta. Uzun süredir kullanıyorum kızıma. 13 kilo civarı şu an 5 numara kullanıyorum.
Merve1994Baris gozgozanne haklısınız bize 2 küçük geliyor galiba 😂 hep dışına sızıyor aslında emiciligi güzel ama
SetenayCo gozgozanne Merhaba, goon premium soft kullanıyoruz. Prima premium care ile aynı ayarda. Kızım 8 kilo olduğundan beri 4 numara kullanıyoruz, şu an 10 kilo hala 4 numaradayız. 5 numara büyük gelir.
Elfelf475 gozgozanne biz bir 5 bir de 4 sipariş verdik. Oğlum 10 kilo ve kesinlikle 5 tavsiyem. 4 küçük geldi büyük duruyor ama küçük bence. Sızdırma yapıyor bir süre sonra. Ama 5 ile 9 saate yakın sızıntısı kokusu olmuyor
Elfelf475 gozgozanne bence de. Çünkü bugün 4 numarayı 3 kere 6 saatte değiştirdim. Gece 5 takıyorum ve 9 saatten fazla sızma yaşamıyoruz
SetenayCo gozgozanne Deneme paketi kesinlikle olmalı. Bence siz 5 numara alın, baktınız büyük geldi 4 alın sonuçta bebeğiniz büyüyecek ve önünde sonunda 5 numarayı kullanacak 🎈🎈🎈
Minnakordek gozgozanne 4 ama bilginiz olsun bizde çok sızdırıyor gün içinde onu kullanıyorum gayet güzel fiyatı da uygun gece primaya başladık