Gokcehatun Bebeğimin 4. Ayı bitmek üzere. Sütümün yetmediğini doymadığını fark ettim. Ek besine başlamalı mıyım? Neyle ve nasıl başlamalıyım fikri olan var mıı 🙌🙌🙌
Gamze40gamze Gokcehatun henuz daha erken annesi gelisimi nasil doktorunuza danisin gerekirse formul sut ile devam edin bence
Basaktrk Gokcehatun yani onu doyuracak kadar ek gıdaya geçmen erken olur bizim yarın 5 ayı bitirmiş olacak tam meyve püresi sebzelerle tadıma başladık doktor önerisiyle gelişimine göre doktorunuz mama önerebilir tadım yaptırabilirsiniz
KBC Gokcehatun biz mamayla besleniyoruz çok kusan bir bebekti 4.ayda çok kilo almamıştı 4’ten sonra da kilo alımı daha yavaşlayacağı için doktor bizi yoğurt ve meyvelerle tadıma başlattı. 5.aydayız ve biraz daha arttırıp sebzeleri de ekledik ama sizin kilo durumunuz yoksa mama ile devam edebilirsiniz
Fa_tos1453 Benim de o aylarda kilo alımı düşmüştü. 5 buçukta tadimlarla başladık biz. Ama 4 erken gibi bence formül mama ile destekleyin derim. Daha sindirim sistemleri hazır olmuyor ek besine.
Gokcehatun Fa_tos1453 maalesef mamayı da kabul etmiyor. Ağzına mama geldiği an öğürerek ağzındakini çıkarıyor ama kusarak değil.
Fa_tos1453 Vallahi alternatifi yoksa o aylar için arı mama tarzı kaşık mamaları var ama onu vereceğinize yoğurt verin daha iyi.