Marguerite Merhaba arkadaşlar ben 5 ay oldu doğum yapalı hala regl olmadım sezeryandı doğumum benim gibi olan varmı? Emziriuorum ama çok düzenli değil çalıştıgımdan dolayı normal mi acaba bir ay daba gelmezse doktora gidicem:(
Hasibe Marguerite merhaba bende 6 ay doldurduk hala olmadim doktorum belki emzirme bitene kadar hic olmazsin belkide hemen olursun demisti endise etmiyorum olsa iyi olacak cunku rahatsz oluyorum
bebegimomer Marguerite Benim annem 1 sene regl olmamış doğum yaptıktan sonra. Böyle olanlar da var. Bence normal olabilir. 40ı çıkınca hemen olan da var 5 ay sonra olan da var. Benim annem gibi 1 sene sonra olan da duydum.
EmineAyan Marguerite 1 yıla kadar olmayanları duymuştum, emzirmekten dolayı olunmuyor sanırım. Benimde 3 ay olmak üzere hala olmadım.
Fatmaugurdoku Gerçekten cok şaşırtıcı yaa🤣🤣🤣1 yıldır adet olmuyorum Ahahah düşününce ne kadar komık geldı yaaa 🤣🤣3 ay oldu bende Doğum yapalı hala olmadım bi de ben evlendım hemen hamıle kaldım ılk günden yani 😁🤣bi tuhaf hıssedıyorum herhalde regl olsam bu kanama nerden çıktı dıyıp hastaneye gıdıcem o derece 😁🤣😂
demetdemircioglu Fatmaugurdoku ay bilmiyorum normal dogum yaptim ama gobisim hala benimle 😂 adet Olamadigim icin siskinligim vardir diye avunuyorum ama duzene otursa iyidi😂
Fatmaugurdoku demetdemircioglu benim de var biraz ama fazla degıl boyle sarkık duruyor🤦♀️Kadınların genelinin derdi bu sanırım sıkılaştırıcı alıcam en son kendıme ve de bu çatlaklar hala kırmızı kırmızı duruyor ya 🤦♀️🤦♀️
demetdemircioglu Fatmaugurdoku gordukce tribe giriyorum sorma ya😂 32den sonra catladim ben bide ozamana kadar artistleniyodum karnim daha ne kadar. Cikabilir ki ben cok kilo almadim catlamam yea falan😂😂