Melikezeynepela Kızlar çocuklarınıza yatarken çorap giydiriyormusunuz kimi doktor gerek görmüyor kimi de giydirin diyor siz ne yapıyorsunuz merak ettim ..
Hbbknk Melikezeynepela Kışın çorapsız yatırmam üstünü örtmediği için ben kendi ayaklarımı uyurken örtüyle kapatıyorum bebem donsun mu doktorlar çorapsız yatsın ben bebemi yatırmam😂
PortakalGumus Tulum giydirirken evet gece çorabı giydiriyordum. 3 yaştayız Tulumu bırakıp battaniye veya yorgana geçtik artık giydirmiyorum.
Melikezeynepela PortakalGumus bende tulum giydiriyorum içine de zıbın atlet ve çorap bazen terliyor acaba çok mi sıcak oluyor diye düşünüyorum oda ısısı 23-24 C°
livanurvealpinannesi61 Hbbknk benim çocuklarım da üstünü açar ama ayakları sıcak oluyor. 2 aylıkken çorapsız yatırmaya başladım
PortakalGumus Melikezeynepela Tulumun tog değeri önemli. 23 - 24 te ben kısa kollu body ve üstüne 1.7 tog giydiriyordum sadece.
Melikezeynepela Aryaveannesi22 bende çorabı tersten giydiriyorum içindeki yünler kaşıntı yapmasın diye
tubasd Melikezeynepela ayağını sikmayacaknyasindan büyük çorap giydirmiyorum evim çok sicak değil ve üstü açılıyor
1kiz1oglan- Melikezeynepela hava soğuksa içeri serin gibiyse giydiriyorum sıcaksa giydirmiyorum ,genelde sıcaktır evimiz , üstünü de örtmez ama ayakları sıcacık oluyor nasıl oliyosa 😁
livanurvealpinannesi61 Melikezeynepela çorapla yatırın diyen doktora rastlamadım ben hiç. Siz çorapla yatıyor musunuz gece. Ben iki çocuğumu da çorapsız yatıyorum yaz kış.