Hemsirehilall Kızlar sütümün miktarı ve kalitesi artsın diye bugün başladım sabah öğle akşam 2 şer tablet kullanmaya kullanıp faydasını gören var mı acaba
Redbird Hemsirehilall ben kullandım çok faydasını gördüm 1 ayda sütüm 2 katına çıktı kalitesini bilemiyorum
betloz Hemsirehilall düzenli kullanımda kesinlikle sütün miktarını ve kalitesini çok arttırıyor. Sabah öğle akşam ikişer tablet almanız gerekiyor. Hatta bol su ile içerseniz daha da iyi oluyor.
Hemsirehilall BurakAyaz ben düzenli kullanmak istiyorum ama inşallah bakalım daha bugün başladım günlük ne kadar kullanıyordunuz
Ebrucum Bende kullanmıştım ama bebek emmediği için faydası oldu mu anlayamadım. Öneren kişi çok faydalanmıştı.
Hemsirehilall betloz günlük fil gibi en az 3-4 litre su tüketiyorum zaten inanın. Alıştım iyice su içmeye artık onunla beraber içerim bol bol
betloz Hemsirehilall o zaman bununla birlikte farkı daha net göreceksinizdir, inanın sütünüzün rengi ve yoğunluğu bile değişiyor. Bol sütlerimiz olsun😊
Hemsirehilall betloz bebeğimin kilo alımı bu ay biraz azdı bu yüzden sütümü ve kalitesini artırmak için başladım. İnşallah olur inşallah