Esra_Deva Herkese iyi akşamlar, kızım 19 aylık ve araba tutuyor 🤦 Bu durumu yaşayan ve konuya çözüm bulabilen var mı acaba?
Deletedmom_54 Esra_Deva göbek deliğine çift yara bandı delik komple kapanıcak şekilde kuzenimin kızımda baya işe yaradı
siyah3430 Esra_Deva 19 aylık kızım araba tutuyor 🤦🏻♀️ doktorumuzla konuştuk cam açık olsun hafif yatar pozisyonda ve mümkünse aç olsun yeni yemek yiyerek binmesin dedi. Aç götürmek işe yaradı biraz. Anti-em damla önerdi kilosuna göre onu aldık ama henüz kullanmadık
Esra_Deva Deletedmom_54 bunu internette de okumuştum hatta sanırım ben bu konuyu burada bir kez daha açtığımı hatırlıyorum ama bulamadım. Yani nasıl bir mantığı var anlayamadım ama sanırım denicem bunu bende 🤭
ruveydaensar Deletedmom_54 ay daha önce hiç duymamıştim . Nasıl etki ediyor ki araba tutmasına .ise yariyorsa ben de deneyebilirim😂
Deletedmom_54 Esra_Deva ruveydaensar Göbek deliği hava almadığı için bulantı olmuyormuş hava alınca bulantı olurmuş değişik ama işe yarar bi durum zararıda olmaz 🌸
Esra_Deva Deletedmom_54 evet zararı olmayacağı için denemekte sorun görmüyorum ki başka da seçeneğim yok şu anda. Deneyip yazacağım teşekkürler 🌸💜
Esra_Deva siyah3430 19 aylık benimde kızım bize de bitkisel treestop damla verdi. Aç çıkardım ve ilk kez haftasonu kullandık damlayı ne yazık ki işe yaramadı.