Umaymeva 19 aylık kızım sürekli emmek istiyor bende travma etkisi yapmak istemedim ama psikolojim bozuldu artık. Her 5 dakika da bir göğsüme geliyor. Sabır taşı duydum alacaktım ama bi fırsatım olmadı. Bu akşam salça sürdüm tiksindi emmedi. İlk defa sallayarak uyuttum bu zamana kadar, tecrübeleriniz nelerdir? İlk anneliğim bu benim. Gece acıkınca napacağım hiç bilmiyorum biberona mama yaptım bebe büskivisiyle ama kabul etmedi. Kaç günde bitirdiniz emmek işini ve tecrübelerinizi anlatır mısınız ?
Aylaayla Umaymeva 24 aylık oldu uyumak isteyince emiyor gecede kalkıyor emip yekrar dalıyor bende daraldım.Birkere bıraktırmayı denedim çocuk resmen delirdi aksi bişey oldu benimde psikolojimi bozdu beş gün aonunda yeniden emdi ama artık yavaştan bırakalım diyorum aklına işliyorum ama yine oralı değil sbır taşı alıp deniycem
Pinky35 Çok kolay🤲🏻 2 yaşında 2 aylık , düşündüğüm den çok çok kolay olduuu🤲🏻 Çok şukur asla alamadı, sürekli emen bir bebekti kendim de şok oldum bu durumdan , Allah kolayını veriyor 😊