Ecenur0 Kızlar merhaba bebeğim 3 aylık olucak 4 gün sonra sürekli eli ağzında yalıyor aç mı acaba diyorum ama değil neden sizce böyle yapıyor
Aliasafff Ecenur0 benim oğlumda aynı öyle. Elini ağzına götürüyor şap şup sesler çıkarıyor salyası akıyor 😅
Poyrazylmz Ecenur0 benim bebeğimde 3 aylık olmak üzere aynı şekilde ellerini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor ellerini keşfediyorlar bu dönemde o yuzden😊 diş için çok erken çıkanlar var ama çok nadir genelde 7.8.9. aylarda diş çıkıyor
ABC-21 Doktorlar gelişimin Bi parçası olduğunu ve engellenmemesi gerektiğini söylüyor canım kendi haline bırak acıkırlarsa zaten kıyameti kopariyorlar🤣
seboss35 Ecenur0 5 aylık olcaz 3 gün sonra yaklaşık 2 aydır o el hep ağzında sapur şupur emiyor salyasi akıyor, aç olmasıyla alakası yok damaklari kaşınıyor herhalde çünkü diş kaşıyıcı verince rahatlıyor 😁
Damladuru01 Ecenur0 4 buçuk ayligiz 2 aydır surekli eller hatta yumruk ağzında. Salya desen fazlasıyla var günde kaç tane önlük ve üst değiştiriyorum sayamadim. El tanımayı geçtik artık biz muhtemelen diş çıkartacak
sihirbakani Damladuru01 oturmaya çalışıyor mu yada oturuyor mu bebeğiniz.benimde bebeğim 4 ay 21 günlük oturmak için çok istekli kucağımda destekli oturtuyorum yatmak istemiyor acaba zararlı mı yoksa normal mi bilemedim
Damladuru01 sihirbakani 2. Ayından beri surekli yattığı yerden kafasını kaldırıyordu. Bu ay kucağında destekli oturtmaya başladım kısa kısa oturunca daha huzurlu oluyor bazende tam dik değil ama hafif yatay şekilde koltukta oturmasına izin veriyorum birkaç dk sonra alıyorum oturmayinca ağlıyor oturunca susuyor
Beri_34 Ecenur0 benim oğlum da 3 aylık 2 haftadır elini ağzına götürüyor ve özellikle baş parmağı emzik gibi emiyor 🥺 bende aç olduğunu düşünmüyorum beslendikten sonra da yapıyor çünkü