snowflake bir ev için ahireti yakmaya değermi kredi cekmek faiz yemek Allaha savas açmaktır yani sırf ev sahibi olmak icon Allah’a savaş acmak mi estağfurullah Allah bizleri sizleri korusun nasibinizde varsa alırsınız yoksa da kirada kalirsinoz kredi cekmek yerine yakinlarinizdam borç almak daha mantıklı
Bizimde evimiz yok 4 yıldır kiraciyiz bizde ev alamıyoruz ama kredi cekmek hic düşünmedik yani bide düşünün Bizim elimizde bizim kendi birikim ve etrafın verdigi ile 500 milyar olmasına ragmen yinede kredi istemedik onun hesabini azabini ahorette nasil edecez dünya hayatı icin ahiret hayatımızı yaklamayalim bu sozum size degil bana bize herkese geçerli dünyada kalıcı değiliz elbet birgün gideceğiz
Elbette herkes ev sahibi olmak ister amma velakin imkânlar yok bizi bu hale getirenler faize suruklemek isteyenleri Allaha havale ediyorum ve ben Hakkimi helal etmiyorum
Herşeye bu kadar zam nedir ya Allah korkusu yok yani bunu yapanlarda elhamdülillah ben geciniyorum iyi kötü amme velakin durumu kotu olanlar annesi babasi yatlak olanlar cocugu hastalikli olanalr ne yapsin Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sabredin Allah yardımcınız olsun ne diyelim
Allah sabredenlerle beraberdir…
Lutfen bu yorumumu da kötü algılamayın ben buraya gerçekleri yazdim ve sizi Allah icin uyardım
Allah’a savaş acmak istiyorsanız ben bunun hesabini ahirette oderim bu gunahin azabina katlanirim diyorsanız "'ki katlanamzssiniz o azab ki cok cetindir "kredi çekebilirsiniz