Sudemeda Miraay sebebi duruş bozukluğu olabilir birde folik asit kansızlık magnezyum değerlerinize baktırdınız mı folik asit eksikliğinde vücutta uyuşmazlar görünür kanda yeterli miktarlarda olmadığı için organlara yeterince kan ulaşmaz
AyseMersin Miraay kol ağrısı kalp ağrısı sanki kalp krizi geçiriyormuş gibi sıkıntı ölücem hissi. Gittim ilaç verdi şuan kullanıyorum
AyseMersin Miraay gittim iki kez ekg girdim efora girdim bir şey çıkmadı çok şükür. Ben de boyun düzleşmesi de var. Bu şikayetler psikolojik olarak kalbe vurur diyorlar çünkü şikayetler aynı
Miraay AyseMersin sizde nefes darlığı göğüste sıkışma ve mesela benim son zamanlarda sol memenin tam alt noktasında kalbin olduğu yerde batma kramp ağrı gibi bir şey oluyor
Miraay Sudemeda yakın zamanda baktırmasın canım kan tahliline ama bu şikayetler sürekli olduğu için bende daha önce rutin tahliller yapılıyordu düzgün çıkıyordu
Miraay AyseMersin bende her gün oluyor nefes darlığı oluyor oturduğum yerde yürürken ani bir şey yaparken çarpıntılar oluyor hiç bitmiyor resmen kaç yıldır ne zaman kalp krizi geçireceğim diye bekliyorum
AyseMersin Miraay bu kadar ben olabilirsin 🫠 bende 2 aydır var ama 2 ay seneler gibi. Heran ölüm korkusu da yeni başladı diyebilirim ne zaman geçicek o kadar bekliyorum artık 🤲🏻
Miraay AyseMersin geçmiyor canım 😀😀 bende senelerdir var ama doğumdan sonra çok arttı yani 1 senedir aşırı derece de var
Miraay AyseMersin inan gülüyorum ama çok zor bir şey bak grip oldum nefes darlığı çekiyorum , yin başladım damarlarım tıkalı mı acaba kalp krizi mi geçircem demeye
AyseMersin Miraay benim de kas ağrılarım oluyor boyun düzleşmesinden artık göğüs kemiklerime bastırmaktan göğüsümün ortası ağrıyor. Kalp krizi geçiriyorum sanıyorum. Dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıyor onuda ona yoruyorum hemen
Sudemeda Miraay sizin hepinizde kaygı bozukluğu var aknet Anadolu midfullness eğitimini öneririm boşuna psikologlara para bayılmayın :)