sozge45-28 Oğlum tam 4. ayına yeni girdi. Bugün aylık kontrolü vardı ve kilosu 6850 olmuş sizce az mı kilosu çevremde çocuğumun kilosunun az olduğunu söyleyenler var sizin bebişlerinizin kilosu ne kadardı
Sedaalya sozge45-28 benim kızım o aylar da 5800 falandı. Allah askına 4 aylık çocuk kaç kilo olucakmış 8-9 mu?
Ecebayss sozge45-28 canım benimki 6 aylık 7 kilo 200 gram ne zayıfı benimki de normal seninki de normal ve sağlıklı olsun kilolu olmasın boşver herşeyin fazlası zarar
Nurossu7 sozge45-28 bize hemsiremiz 4.ayinda dogum kilosunun yaklasik 2 katinda olmasi gerekir demisti sizinki sagliyor mu bunu bilmiyorum ama sağlığı yerindeyse hiçbir şeyi kafana takma.
-Beliss sozge45-28 7250kg du 4ayda kizim 6ay 23gunluguz 8.400de suan doktorumuz haraketlilik arttikca dis cikarma sureci olcak kilo alimi durucak demisti bize ek gidadayiz 8.ay kontrolunde bakilcak kilosu tekrardan kimseyi aldirs etmeyin her bebegin gelisimi farklidir kiyaslama yapmayin 😊
crazydance Sedaalya benim bebeğim dediğiniz kilo aralığında bebekten bebeğe değişir genetik anne sütü yaraması vs
sozge45-28 Ecebayss doğduğunda çok kilo vermişti bir türlü toparlanamamıştı tahmin edeceğiniz üzere çevremde çok karışan var bunaldım artık kilo muhabbetinden çok sağol içime su serptin 🤗
Nurossu7 sozge45-28 o zaman kendinize sıkıntı etmeyin dışarıya kapatın kulaklarınızı maalesef herkes çok biliyor 😄
-Beliss sozge45-28 babannesine deki gelisimi cok iyi doktorumus kilosuda iyi diyor de obezmi olcak 4aylik bebek allahm bu babanneler bi manyak😂
Nrgngr sozge45-28 benim bebeğimde 4 aylik kontrolü vardı bugün 1 ayda 300 gram almış şuan 6400 kilosu doğduğu kilonun iki katı hemşire yavaştan elma havuç suyu başlayabilirsin dedi diğer ay yine az kilo alırsa mama başlayabilir dedi aslında sütüm var ama neden az aldı bende endiselendim öyle deyince 🥺
Sinem1205 sozge45-28 2ay 20 gunlukken tam 6kg olmuştu kızım ama benimki bi tık kilolu sanırım sadece anne sütü almasina ragmen hizli kilo aldı 2980 doğmuştu
Feyza468 Benim bebeğimde 4 aylıkken 6800 dü zayıf gözüyle bakıyor herkes şuan 5+2 günlük yarın kontrole gideceğiz bakalım kaç olmuş evde tarttm 7600 çktı doğru ise
Dnzdmr sozge45-28 bnm bebeğmde 4.ayına gircek 3gün sonra 6850 doktor kilosu çok iyi dedi hatta birz fazla bile dedi