prensveprensess_ Lütfen böyle bilgili hastasını tanıyan iyi ilgilenen mesajlara dönen özel doktor önerebilir misiniz hiç mi yok ya kocaelide doğru düzgün çocuk doktoru
Azra41 prensveprensess_ Derince Marmara Erdinç bey 🥰 hem çok tatlı hemde öyle ilgili ki her ay gidiyoruz her gitmem de de pusetten bebeğimi kendisi alır ve soyar ben hallederim der .. Bide sonuçlar vs varsa gelme der mesaj yoluyla cevap verir 🥰😊
Mihriiii prensveprensess_ özel kocaeli aktifte Elif hanım var. Hem çok tatlı bir hanım hemde çok ilgili tavsiye ederim.
Gulay1 prensveprensess_ özel ilgi metin Şen doğduğundan beri ona gidiyoruz memnunum olmadığı zaman neslihan him var onada gittim oda çok iyi doktor
prensveprensess_ Aybo çok teşekkür ederim Gebze baya uzak bebrğim hasta doktoruna kaç defa yazdım aradım cevap vermiyor bıktım artık doktor doktor gezmekten
Mnb10 Eren Sağıroğlu… bende sizin gibi post açmıştım biri önerdi gittim bir yıldır hâlâ gidiyorum canımız doktorumuz. Kendi muayenesi var maddi kaygıları asla yok ne zaman arasam ulaşıyorum rahatlıkla. Benim gibi evhamlı işeniz ekstra iyi gelecektir