GiybetReis Kızlar 2 yaş bebek için kokoş ciciler alabileceğim bi magaza söyler misiniz? Lcw ebebekte felan hiç aradıgım seyler yok. İnsanlar cok süslü püslü şeyler buluo ben erkek cocuu gibi giydiriyorum kızımı😅 link paylaşmak yasak oldugundan tam instagram adı felab yazarsanız sevinirim🌸
_YanakReisinAnnesii GiybetReis trendyoldan çok süslü püslü güzel elbiseler alanları vs görüyorum ınstagram da 😂 trendyol da ki mağazalara detaylı bi bakın isterseniz
Mirosunannesi GiybetReis ne kadarlık bilmiyorum bebek ama momsbrand instagramda çok tatlı ben de ordan sipriş vericem
GiybetReis HLmom _YanakReisinAnnesii Bukett1 Pikapikapikacuuu Kızlar boğuldum trendyolda. Lütfen trendyol magaza adı söyleyebilir misiniz en azından 😅 ay ben bulamadım ya. Bulsamda 500 tl felan takımlar . 5-6 takım almam lazım küçüldü cicilerimiz
HLmom GiybetReis taytlarimiz cigit consept takımlarımız denokids elbise için penu baby bakabilirsiniz
Bukett1 GiybetReis Lal Babyrompers, DageKids, Parla Kids, ESA MODA GİYİM, ikokokids, Daisy Dolly hepsine bakmanızı öneririm çok uygun fiyatlar aşık olacağınız kıyafetler var. Bazıları çok çok uygun.
GiybetReis Mirosunannesi momsbrandta kalıplarda hep sıkıntı varmış ya. Bi de açıklamalarda yazmıyor ürün içeriği . Pamuklu mu polyester mi belli değil