Aysegulbbk Kızlar merhaba tokiye yazılmıştım kurada ismim çıktı sizce ne zaman inşaatlar başlar bizde evimiz olacak diye sevindik açıkçası bi sıkıntı olurmu
Doruk- Aysegulbbk hiç tokinin yeni sisteminden ismi kurada başka çoktan var mı? Hemen ödeme yapılması isteniyormuş sanırım taksit ödemeleri de hemen yapılacakmış hem kira hem taksit ödemesi nasıl olacak
Aysegulbbk Tatlisoglum istanbulda yaşıyorum şuan ama memleketim iskenderun oradaki tokiye yazılmıştım eşim memur olduğu için istanbuldayız
heymom__ Doruk- eve geçtikten sonra taksitlere başlanıyor, ilk etapta sadece %10 oranında ön ödeme alınıyor diye biliyorum bende
Aysegulbbk Doruk- eşimin ailesi alacak bize hem ön ödemeyi yapacklae hemde iki yıl taksitlerini ödeyecekler
124dorukcum124 Geçenlerde bende post açtım yazan olmadı bana da çıktı TOKİ nasık olacağı hakkında hiç bilgi yok ödemeler vs
MotorcuAnne 124dorukcum124 heymom__ bize de çıktı Bizde bekliyoruz öyle.. Mart ayında kuraların bitmesini beklicez. Sonra konutların bölgesi, yok efendim kaç artı bir olduğu vs çekilecek
Aysegulbbk MotorcuAnne yani ne biliyim bundan önce çıkanların evleri daha hemüz yapılmamış üç yıl olmuş bizimkide yapılmaz felan diye korkuyorum
heymom__ MotorcuAnne hayırlı olsun 🌸 biz istanbul için yazıldık ama henüz çekilmedi inşallah bize de çıkar çünkü başka türlü burdan ev alamayacağız 😅 etrafımdaki herkes yazıldı bakalım birine çıkacak mı 😬
124dorukcum124 MotorcuAnne başvuru yaparken 3+1 olarak yapmıştım ama yine de ona da mı kura çekilecek acaba o zaman neden seçenek sunmuşlar ki
Tatlisoglum TOKİ tamamen net olmayan bişey herkez farklı bissy söylüyor bundan 3 yill önce çekilen insanlara ev çıkan konutlar yapılmamisler bize çıkanlar ne zaman yapılacak ve ödemeleri sabitmi bilmiyoruz kafam çok karıştı vallahi