srbrs İlk doğduğunda primayla başladık sonra hesaplo diye sleepye geçtik ama pişik yaptı sonra molfix aldık fakat onda da hep sızdırdı sürekli sırtına kadar çıkıyordu kakası tekrar primaya döndük. yani molfix ve prima arasında fazla fiyat farkı olmadığını farkettim o yüzden primaya devam ediyorum . Aynı durumu yaşayan varmı
Pier srbrs sleepy bizde de hiç işe yaramadı hep sızdırdı, kakaları sırtından çıkıyordu. Ben de prima pahalı diye denemiştim ama geri primaya döndüm. Molfixde aynen çok fiyat farkı yok.
Symnur333 Canım doğduğundan bu yana molfıx kullandım.önce 1-2sini şimdi 3 numara pure Soft çok memnunum ben. Numarası büyük olursa sızdırır bence.. onun harici bilgim yok.
ma9419 Durununannesi_ yeşilin neyi kötü içeriği mi acaba? ben yeşil paket 3 numara kullanıyorum şu an memnunum
Babe srbrs 3 aylik olana kadar molfix kullandik ama kakadan dolayi cope attigim zibinlarin haddi hesabi yoktu.Primaya gectik 9 ayligiz kesinlikle prima diyorum👍🏾👍🏾
Nzl_hilal Prima kullanıyorum memnumum. Maddi olarak zorlayınca üç aylıktan sonra değişirdik bi çok marka kullandım ama omado hiç biri tekrar primaya geçtik 8 bucuk aylık suan
Durununannesi_ ma9419 daha kalın . 3D teknolojisi diye kalın yapmışlar. Bir de emicilik vs beyazda iyi