Egenim Aniden sütüm kesildi, mamaya başlamam gerekiyor . Ama hiç kullanmadım. Bebeğim 15 günlük , ne kadar vermeliyim ? Kaç saat aralıkla vermeliyim
Alyaminannesiii Egenim benim bebeğimde hiç emmedi doktora götürmüştüm günde 3 saat arayla 8 defa 1 ölçek yani 30 ml beslemem gerektiğini söylemişti 1 aya kadar bu şekilde devam etmistik. Sma optipro 1 kullanıyorum doğduğundan beri gaz yapmadı kilo alımı da iyi deneyebilirsiniz
2E1M Egenim 2, 2bucuk saatte bir 25 30 cc iciyorduk biz ozamanlar. Tabi bebeklerinde istahlari bi yetiskinler gibi digerlerine farklilik gosterebilir
Senaaydin Egenim bebeğinizin kilosuna göre değişir mesela doktor bana 3600 bebeğim için 470 cc dedi 8 beslenmede 60 cc gibi dedi
Alyaminannesiii Melmus 1 aydan sonra ne zaman acikirsa ve ne kadar içerse o kafar verebiliyorsunuz onu deneyerek bebeğinizin isteği doğrultusunda ilerlemeniz gerekiyor canım
Alyaminannesiii Melmus şuan 2 ay 20 günlük bebeğim , az ve sık besleniyor 1 buçuk 2 saat arayla 60 CC içtiği de oluyor 90 içtiği de bazen 3 3 buçuk saatte açıkiyor mesela 120 icebiliyor aç durduğu saat aralığına göre miktarı azalır çoğalıyor
Alyaminannesiii Klnckbraa en son 2 aylık kontrolunde 4700dü ama benim bebeğim biraz küçük doğdu doğduğunda 2 buçuk kiloydu
Dimitrina_kovaceva Egenim mama kutusunun arkasında yazar kaç ayda kaç kez kaç ml vereceksin diye ☺️ ama her bebek farklı acıktıkça ver sen nolacak ki zamanla anlarsın zaten