Cnsss Merhabalar kızım 1 aylık olucak bende doktor arayışına girdim.Anladığım kadarıyla annelerin içine sinen çocuk doktoru bulmakta çok zor.Tecrübeli annelerim memnun kaldığınız doktorları yazarsanız sevinirim 🥰
Elalem35 Cnsss hiç adam akıllı yok burda Yakacık Kadın doğum iyi değil umut hastanesi iyi değil Vera iyi değil hepsini denedim kızılayda bir doktor varmış numarasını falan veriyormuş bi onu deniyecegim
benkosarim Cnsss Pendik Medipol hastanesi Bilge Tütüncüler Pendik devlet hastanesi kaynarca’ semt polikliniğinde Zuhal gün izi var Tuzla devlet Hastanesi’nde aysimin Akçakaya koraman var ucuninden de çok memnun kaldım size de tavsiye ederim
Zeyneppppduygu Kecer hangi acıbadem acaba maslak başladık ama uzak kaldı sürekli götürmek kartaldan kadıköy tümünü denedim hepsi soğuk ilgisiz şimdi altunizade bir doktor duydum ona götrcem bakalım
Bkalcik Cnsss bebegim 1 yasinda dogumundan beri o bakiyor şile de oturmama rağmen her ay ona gidiyorum aşırı memnunum çok nazik kibar biri
Aylin_07 Çamlıca erdem hastanesi dr özlem Cantürk oğlumun 7 aylık doktoru suan 7 sy 4 gunluguz muayane ücreti 400 tl sanirim çakmak erdem de 450 tl Çamlıca medipol hastanesi dr murat cömert bey aşırı yoğun ama iyi bir dr muayane 550 olmuş sanırım
damla-6992 Aylin_07 😄 Biraz ters ama sevdim ben aydınlatıcı geldi bana dogdugundan beri bebisi ona götürüyorum 5 ayligiz
wisesmom Zeyneppppduygu Kadıköy Acıbadem’de günseli hoca var. Tavsiye ederim çok cana yakın ve rahatlatıcı.
Turgutunannesiii Cnsss Maltepe medikal Park Dürdane islamova var gayet iyi bir doktor telefonla ulaşmak zor ama asistanına yazınca falan dönüş yapıyor mutlaka