Denizinannesi52 Eşim yemek çok seçiyor valla bıktım hergün ne pişirsem diye düşünmekten siz neler yapıcaksınız
MyDarlingSon Denizinannesi52 Eşim geç gelecek o bakımdan ben kendime kafama göre yapıcam yemek derdim yok bugün😃 ne seciyor kız daha cok benimkide öyle biraz🤭
Balkizlarim Denizinannesi52 zeytinyağlı Brüksel lahana yemeği , firik pilavı yeşil mercimek çorbası dünden de cevizli irmik helvası var ✨
Elika00 Denizinannesi52 fırında köfte köfteleri minik yapacağım şişe takacağım aynı şekilde patatesleri minik yapıp şişe takacağım. Yanına makarna pilav dün bitti. Belki de sarımsaklı bulgur yaparım bir de mercimek çorbası oldu bitti
honeyybee_ Denizinannesi52 mercimek corbasi kofteli patates yemegi dün pilav yedik tamamlayici ne yapsam bilemedim
Genismutfak Denizinannesi52 dunden karniyarik yapmistim onun kiymasi artti bugun makarna yapip icine katcam bi de ya salata ya da cacik yaparim oh miss bugun daha cok camasirla ugrascam yika yerlestir falan
Bmom Denizinannesi52 hiç yemek seçmez ne olsa yer mercimek çorbası zeytinyağli kereviz brokoli salatası makarna 👍🏻🌺
Ummuscetinkaya Denizinannesi52 tavuk Baget yapıcam kızıma haşlama eşime kızartma yanına da pilav tarhana çorbası salata tatlı da magnolia yapayım diyorum
perikizii Domatesli bulgur pilavi patates kızartması ve salata yaptım hergün bıkıyorum düşün düşün eşimde asla yemek seçmez. Seçici olan benim o garibime ne koysan yer. Kendimi boğmak istiyorum bu huyumdan ötürüüüüü