Seda-78 Emzirmeyle falan süt mut çoğalmiyo. Sinirlerim bozuldu. Çocuk mizirdaniyor. Önceden fışkırırdi süt şimdi yok 45 günlguz
Yabrukus Seda-78 aynı durumdayım süt artcak diye içmediğim yemediğimde kalmadı çocuk emiyo yerine bırakıyorum 5 dk sonra kalkıp ağlıyo uykusu falan yok yani bende mecbur mama verdim bugün bundan sonra mamada vericem çocuğum açlıktan perişanmı olsun
Meyra Seda-78 stres yapmayın kendinize benmde sutum azalmsti milk tea diye bi caya basladim ve doktoruma süt artırıcı damla yazdrdm su anda gayet iyi almak isterseniz damlanın ismi bestlak günde 3 kere 20 damla içtiğiniz suya damlatiyorsunuz
domatesim Seda-78 blogda yeni yazı eklenmiş bakın isterseniz. Ama sakin olun dönem dönem azalma olabiliyor.
Seda-78 [bilinmeyen] yaa emiyor ardından sagiyorim bi göğüs 10 cc çıkıyor eskiden bir gögus 70 cc çıkardi. Amaliyat oldum duan antibiyotik kullanıyorm. Ondan olabilir mi
Seda-78 domatesim ya hayret ya. Sakınimdir aslında moralim bozuldu evvelden bi emiyordu ağzı dolu dolu. 3 saat uyurdu geceleri falan şimdi zannedersem 30 cc falan emiyor doymuyor 1 saaat sonra uyanıyor kızlar yaa
domatesim Seda-78 geçen hafta benim de olmuştu öyle hatta bi post açmıştım sonra çoğaldı yine. Beslenmeniz nasıl?