Birbilen rumeysakse2505 3 ay çektim göğüs yaralarindan yapmadığım şey kalmadi en sonunda aventin göğüs kalkanıni kullandım şükür iyi oldu öneririm inşallah geçer
HKyhn rumeysakse2505 bence imkanın varsa hiç durma gümüş kapaklardan al. Başka şeylerle uğraşma derim. Berbat yara olmuştu benimkiler. Onunla şifa buldum elhamdulillah
Mesude rumeysakse2505 canım bol bol lansinoh krem tek çarem o oldu bide ayva çekirdeğini suda bekletip jel kıvamındaki halini sürüyordum
Minikmucizemysf Benimde 50 günlük bebeğim var , emzirmek inanılmaz canımı acıtıyor , hiç birşeyin faydası olmadı , denemediğim şey kalmadı 😔 silikon uç ile canım yana yana emziriyorum hala 😳
HKyhn Minikmucizemysf lütfen vakit kaybetmeden gümüş kapaklardan alın. Göreceksiniz ki emzirmek ne kadar da zevkliymiş 🥰
Oglusum5357 rumeysakse2505 37 gunluk bnm bebeğim hala yara gecmedi hic bi sekilde sutumdr cok az ama inatla vermeye çalışıyorum 😪
Gull_zeynep Benimde öyle oldu gümüş göğüs kapakları bile işe yaramadı. En son fito krem aldım geceleri sürdüm her sürmeden sonra yıkayarak emzirdim. Ayrıca her emzirmeden sonra kendi sütünü sür ve açık bırak. Üstüne bol birşey giy çok değmesin gece yatınca bile açık bırak 10 dakika felan. Benim göğsüm öyle iyileşti. Hava almadığı için yara oluyor emin ol.
rumeysakse2505 Gull_zeynep seninki nasıl olmuştu canım. Benimki yarıldı kanıyor dikişlik gibi oldu artık.
Dnzkizi rumeysakse2505 silikon emzik ucu al gumus kapaklari almaya musait degilsen zeytinyagi sur goguslerine her defasinda
Dnzkizi rumeysakse2505 suan benim kizimnda disleri cikti yara mi oldu yoksa emerken isiriyormu anlamoyorum sag gogsum cok fena aciyor. Baktigmda bi yara gormuyorum napcam bakalm
fatima rumeysakse2505 LonSinoh göğüs kremini kullandım ben. her emmeden sonra sürdüm poşetle göğüs ucunu kapatacak şekilde kapattım 3-4 güne geçti yine formdan birisi tavsiye etmişti Belki sizin de işinizi görür geçmiş olsun canım 🌸🌸
Gull_zeynep rumeysakse2505 benim yarılmadı ama 2 ay çektim neredeyse neler denedim olmadı en son öyle kurtuldum. Ayrıca lansinoh krem kullan her emzirmede.