Nova Melos90 Anne sütü ve mama beraber veriyorum. 4 ay 9 gün ile dün başladık. 3 gün kuralına uyarak her gün bir çay kaşığı şeklinde
Handepek22 4 ay 12 günlükken başlattı doktorumuz ben biraz gec gittim yoksa 3 bucuk veyatta 4 ay kontrolunde de başlatıyorlr anne sütü yoksa
Handepek22 Sabahları çilek hariç herhangi bir meyveden sıkıyorum yada rendeliyorum sonra 1 çay kaşığı pekmez Öğlen sebze haşlıyorum şuan havuç 3 gün aynı sebzeden veriyorum ki alerji hemen göstermez Akşam da tadımlık ev yogurdu
Melos90 Handepek22 benim bebek de o kadar bende dün yoğurt tattirdim her gün bir kaşık vereyim diyorum
Handepek22 Melos90 bana dağlık ocağı 6 ay dedi bende çocuk doktorunda gittim bana liste verdi sende istersen çocuk doktoru ile görüş derim
Handepek22 Melos90 4 ay 18 günlüğüz sabahları meyve nın suyunu rendeliyorum öğlen havuç patates vs 1 çay kaşığı pekmez Akşamlarıfa tadımlık ev yogurdu
GSevilay65 Melos90 evet üç gün kuralı önce sebzeler sonra yoğurt sonra meyve Kabak Havuç Gibi gibi Yoğurtta baktım alerjisi yok meyveleri denedim sonra karışık yaptım çorba gibi Meyveli yoğurt gibi öğlenleri
Melos90 Handepek22 yoğurt verrdim üç gün üst üste sebze meyve cesaret edemiyorum daha ya doktor başla demedi ya 4.5 aylik