Uyku eğitimini bn kendim verdim kızlar. Şöyle ki öncelikle istikrarlı olmak gerekir çünkü işler bazende istediğimiz gbi gitmiyor önemli olan bu süreçte bebeğinize uyku öncesi bir rutin belirlemek en basitinden alt değiştirme bile olabilir.bn 2 haftalık süreçte tam anlamıyla verebildim. Uyku öncesinde ilk başta odasında altını değiştiriyorum mamasını veriyorum ve 10/15 dk vakit geçiriyoruz ama bunu odasında yapıyorum ve kırmızı loş ışık kullanıyorum. Işık zaten mayışmasına vesile de oluyor oyalandıktan sonra yatağına alıyorum elini tutuyorum en geç 5/10 dk içinde uykuya dalmış oluyor zaten.şuan 4 aylığız biz 3 ayında başladık rutine çok şükür file vermeden de devam ediyoruz. Ama başta da dediğim gbi sabırlı olmak çok önemli ilk başlarda gerçekten direnmek istiyorlar. Uykuya dalmak istemiyorsa da ağlamasına izin vermiyorum alıyorum kucağıma 5/10 dk oynuyoruz tekrar yatağına koyuyorum ama bu süreçte odadan dışarı çıkmıyoruz farklı bir ışığa maruz bırakmıyorum ki uykusu tamamen açılmasın. Ben bu yöntemle başarabildim umarım isteyen herkes bebişine en kısa sürede uyku konforunu sağlar🙏sonrası anne ve baba için de çok rahatlık.