meryemmirasmombuse Esmaky evet verebilirsiniz ben yoğurt ve muzla karıştırıyordum ama bu ara sade ezip veriyorum
Deletedmom021 Muzla da verebilirsiniz. Kalanı içinde güzelce streçleyip buzdolabında saklayabilirsiniz ama her meyve gibi o da maksimum 2 ya da 3 gün saklayın. Minikbezelyem87 Esmaky
Minikbezelyem87 Ya bende bu avakadonun kalanını ne kadar ve nasıl bozulmadan saklayabilirim merak ediyorım anneler nasıl yapıyosunuz biliyorsanız bizede söyleyin 🙏🏻
Merv Çekirdeğini asla çıkarmayın. kestiğiniz yerlere de çekirdek dahil zeytin yağı sürüp hava almayacak şekilde buz dolabına koyarsanız kararma bozulma olmuyor.
Minikbezelyem87 Ya bende bu avakadonun kalanını ne kadar ve nasıl bozulmadan saklayabilirim merak ediyorım anneler nasıl yapıyosunuz biliyorsanız bizede söyleyin 🙏🏻
Csemtna Kilitli poşette saklıyorum hava almıyor 2günde bitirmeyi tercih ediyorum kesildikten sonra max. 3günde bitiyor
MinikimN Kızlar bebek irmiği ile normal irmik arasında fark varmı yada bebek irmiği nerden bulabilirim🤔
Nesrinbek88 Kızlar kızım ek gıdaya başlıcak yqlnız protein elerjimiz var kahvaltıda olarak ne yedirmeliyim secenek yok peynir süt ürünleri et ürünleirmizin hepsi yasak 6 .7 günlük