esinatacanozgur12 Bebeğim 2 ay 5 gunluk çok oksuruyo bogazindaki balgami atamiyor evde doğal yoldan ne yapabilirim
314159 esinatacanozgur12 ihmal etmeyin. Doktora gidin. Bizim burun tıkanıklığıns gittik 3 aylık bebeğim. Göğüste hırıltıya hemen gel dedi doktor
zeynepdurunun_annesi esinatacanozgur12 benim kızım 3 aylıkken öyle olmuştu hava verdi doktor bi de odasına hava temizleme cihazı aldık iyi geldi
Lily_potter esinatacanozgur12 Burnunu temizleyebilirsiniz rahat nefes alması için ama daha fazla beklemeden doktora götürmelisiniz küçük bebeklerde daha hızlı ilerliyor hastalık ve istenmeyen sonuçlar olabiliyor. Doktorumuz bebeklerde çok ilerlemeden getirmelisiniz genellikle insanlar ilerleyince getiriyor ve tedavi süreci daha zor geçiyor demişti.
esinatacanozgur12 Dolores Temiz bir havluya sabun sürüp göğsüne koy diyorlar ama emin değilim koymali mıyım acaba bişey yapar mi
Atesbebek esinatacanozgur12 2 yasinda cocuk degilki bu 2 aylık bebek . Doktora gitmek bu kadar zor olmasa gerek . Beklemeniz bile hata. Tıp acile falan götürün.
E-urey esinatacanozgur12 emziriyorsanız üç dört diş sarımsak küçük küçük doğrayıp yutun instagramda hastalanmayan çocuk diye bir sayfa var orada görmüştüm sarımsaklı emzirme kampı
Acemimom1 Kesinlikle doktora götürmelisiniz evde ne yapılabilir ki ? Ancak emziriyorsaniz sık sık emzirin burnunu temizleyin iste göğsüne sıcak mendil falan bilemedim şimdi ama bence ihmal etmeyin imkan dahilinde en kısa sürede götürün
kasimonbes esinatacanozgur12 benimki de nadiren oksuruyor burnu tikali 3 gundur burnunu temizliyoruz. Oyle sık sık oksurmuyor ama yine de yarin doktora sorucam randevu aldim