Senaaydin 4 günlük bebeğimin kalçasında yan taraflara doğru morluk var iki taraftada bu normal mi kızlar
E-urey Senaaydin benim kızım nerdeyse 3 aylık olacak doğduğundan beri var bende burada bekleyeyim tecrübeli anneler cevaplar
birbebeannesii Senaaydin benim bebeğimin de poposunun üstünde beline doğru var doğuştan mongol lekesi olarak geçiyor. Doğduğundan beri var zamanla geçebilir dedi doktorlar.
zuhalsebu Senaaydin hafif esmer de bi bebekse diğer arkadaşların dediği gibi mongol lekesidir ama isterseniz yine de bi sorun doktorunuza bebek bu dili yok canı acısa da söyleyemez
Vini Senaaydin çoğu bebekte oluyor endişelenmeyin zamanla geçiyor benim kızımda gördüğümde bende çok kormuştum doğumda bir şey mi oldu diye doktor zamanla geçeceğini söyledi
mertinannesi__ Senaaydin mrb benim bebeğimle 3 aylik onunda kalcasindan beline doğru var ben doktora sormuştum dogumdan demisti büyüyünce geçiyormuş
SOY1986 Büyük ihtimalle mongol lekesi. İlk oğlumda kalçada vardı. Büyüdükçe geçti. Şimdi bu oğlumda ayak bilekleri ve kolda var. Ayaklardaki gitti koldaki doğum lekesi gibi kaldı. Doktora göstermenizde fayda var hemanjiyom ayrımı yapılmalı.