FBKDUZGUN Kızlar merhaba oğlum dün çok şiddetli kustu bu sabah bezini açtığımda tam pipisinin ucuna denk gelen yerlerde kan vardı başına gelen var mı acaba ya da fikri olan :( Henüz doktor düzenimiz oturmadı düzgün birine denk gelemedik soramıyorum bebeğim 5 aylık . https://imgyukle.com/i/J06ZBy
Zehram20 FBKDUZGUN malesef Bi doktor kontrolüne gitmen şart ama iyi ama kötü doktor Bi tahlil yapsınlar neyden kaynaklanmis öğren
Emnedmr FBKDUZGUN turuncu duruyor resimde kustugu için susuz kalmış olabilir susuzlukta idrar rengi koyulaşır ama tabiki bi doktor görüşü alin geçmiş olsun 🌸
Yamanoglan22 FBKDUZGUN beniö oğlumda ilk dogdugunda böyle yapmıstı idrar yolu enfeksiyonu çıktı 5 aylık bebeğin kaynamıs ılımıs su ver kumda döktü oğlum oda böyle oluyor. Hemen doktora getir kusma var enfeksiyon olabilir.
FBKDUZGUN Zehram20 İyi kötü bir doktor bulup gitmek gerek o zaman sanırım oğlum prematüre olduğu için her iğne bizde travma kalıyor maalesef:(
pogacayanakk FBKDUZGUN mutlaka doktora gidin. Ben bebeğime kırmızı pancar çorbası verdiğimde idrarı kırmızı olmuştu acaba sizde de öyle bir şey mi oldu diye sordum. Ya zaten iğni yapmıyorlar idrarda kırmızılık var derseniz idrar tahlili isterler mutlaka