Merve1994Baris İyi günler hanımlar bı göğüsten bebek emerken diğerinden neden süt akar süt çok diyeceksiniz ama ben mama da veriyorum çünkü yetmiyior ikisi öyle doyacak kadar çok değil bence
Marianne Merve1994Baris göğüs terbiye olmamıştır daha. Beyine daha sinyalleri ayırt etmeyi öğrenemediği için ikisi de uyarılıyor.
Deletedmom_71 Merve1994Baris mama vermeni doktor mu söyledi kuzum yani acaba sutun yeterli geliyor dw ondan da akıyor olabilir mi ❤
Merve1994Baris Marianne nasıl terbiye oluyor ki ne zaman acaba o zaman sütün çok olmasıyla alakası yok
Merve1994Baris Deletedmom_71 ilk başta sütüm gelmedi sarılık vs için başladık mecbur sonrada oğlum doymadı bi göğsümu 1 aydan sonra tuttu daha da yeni yeni emiyor tam emmiyor o yüzden mecbur verdim 😊
Deletedmom_71 Merve1994Baris anladım kuzum ben wee baby el ile sağım pompası var eczanelerde ondan almıştım birini emerken diğerine de onu takıyordum o fazla gelen sütü o şekilde alıyordum araya gitmiyordu. Bence sende sütüne bakabilirsin bu sekilde. ❤
Merve1994Baris Deletedmom_71 bende hem el ile olan hemde diğerinden var ama benim sütüm onlara gelmiyor el ile bakınca geliyor ama niyeyse sağımda tak çıkmıyor
Deletedmom_71 Merve1994Baris https://www.google.com/search?q=wee+baby+g%C3%B6%C4%9F%C3%BCs+pompa&client=ms-android-samsung-ga-rev1&prmd=svin&sxsrf=AJOqlzVmTcsgML5VbNFIMje2cT29GDOHgA:1675070892540&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi_zJes_e78AhVSX_EDHa9IA2gQ_AUoA3oECAIQAw&biw=412&bih=782&dpr=2.63#imgrc=z1yQBGUMAmQ5MM Bundan var mi canim
Merve1994Baris Deletedmom_71 bundan da var diğer elle sağım yapan var makine var 😊 ama süt emdiği gibi gelmiyor bunlara