Yavuzunannesi_ Kızlar bebeğimin çok gazı vardı ve akşamları belli saatte ağlıyor her gün. Doktora gittik Metsil ve Myflor verdi kullanan var mı bu ilaçları faydasını gördünüz mü
Deletedmom_112 Yavuzunannesi_ myflor mu maflor mu eğer maflor ise benim kızımda çok etkili oldu, 2. Kutudan sonra gaz sorunu neredeyse ortadan kalktı diyebilirim, ilk başta metsil veriyorduk hiç etki etmemişdi.
Goktug80 Yavuzunannesi_ ilk maflor kullandım etkisi olmadı sonra metsil e geçtim etkisi oldu fakat son bikac gündür tekrar başladı sanırım etkisi geçiyor damlaların bı sure sonra 🤷
Yavuzunannesi_ Deletedmom_112 ya bize doktor ikisini aynı anda verdi kakasını yapmıyordu ondan verdi Metsili öyle söyledi o zaman ikisini de vermeme gerek yok myflor versem sadece gaz sorununu çözer
Yavuzunannesi_ Deletedmom_112 yani bebeğim daha 1 aylık ve anne sütü içiyor kaka yapmaması da normal diyor kime sorsam 3 yapmadı sonra ilaçtan galiba dün yaptı ama şuan kararsız kaldım boşuna ilaç içirmeyelim yavruma ikisi de aynı işi görüyorsa
Deletedmom_112 Yavuzunannesi_ günlük 5 damla veriyorduk, Maflor probiyotik olduğu için bağırsakları da düzenliyor, gaza da çok iyi geliyor, benim kızım da çok sık kaka yapıyordu, maflor düzenlemişti.
Mavis34 Yavuzunannesi_ aşırı sancılandı deliye dondu ağlamaktan 2 günde bıraktık perişan oldu cocugum her damla her çocuğa yaramıyor demişti doktor