Tabaktakalansonkofte Kızlar 12aylık bebeğüm var erkek hala yürümedi ayakta duruyor desteksiz ama bi türlü cesaret edip adım atmıyor nasıl teşvik edebilirim tecrubelerinizi paylaşır mısınız
EceTuran Tabaktakalansonkofte meehabalar. Benim kizim 9 aylikken koltuga yasliyordum onu. Bir iki adim geri cekiliyordum. Hadi gel diyordum bir iki adim attiriyordum. Oyle oyle mesafeleri attirdim. 10 aylikken yurumeye basladi. Birgun yemek yerken kendi kendine yurudugunu gordum. Cesareti boyle geldi. Deneyebilirsiniz.
lceLady Tabaktakalansonkofte Salonda sehpaları yakın dizer zikzak şeklinde üzerine oyuncakları koyar ondan ona giderdi veya 2 kişi karsılıklı oyun yaparak gel gel diye gelirse alkıslayarak sevdigi seyler ile çağırarak yapardık. Birde ben o dönemde evde ayak bileğine kdr kavrayan ayakkabı giydiriyordum daha uzun süre durur düşmesini engeller bu sekilde yürümeye daha hevesli oluyorlar
sb- Tabaktakalansonkofte elinden tutunca yürüyorsa bunu alırsanız cesaretlendiriyor https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-bebek-yurume-yardimcisi-p-sev-688-11