Demeali Kizannesi47_ wvet cNım hem kan tahlili hem deri testi yapılıyor alerji için rwndevu al götür bebeğini kanda pek çıkmıyor ama deri testinde çıkıyor hepsi olmasa d ellerindeki bütün şeye bakıyorlar eper kakası kanlı ve mukuslu ise ya alerjidir yada enfeksiyon vardır bağırsaklarda mutlaka götür doktora gaita tahlili yaptır
Sevvalldogan Kizannesi47_ canım belirtiler bizde yenidoğan döneminde sürekli ağlama krİZi aşırı kusma gaz bağırsaklarında gurultu kakada mukus 2 kez nokta nokta kan bunlar olmuştu
gzmdmrts Kizannesi47_ Merhaba benim bebeğim 3 aylık 2 aylıkken kakasında kan oldu hırıltı mukuslu köpüklü ve gürültülü kakası oluyordu kilo alımı azlığı vardı kakasında kan olunca doktor süt ürünleri alerjisi dedi süt ürünlerini kestim hırıltı durumu düzeldi tekrar kan olunca yumurta da kestik daha sonra domates ve patlıcan yedikten sonra mukuslu köpüklü kakası oldu onlarıda tüketmiyorum bu arada çocuk alerji doktoruna gittim kanda ve deride alerji çıkmadı ama ben diyet yaptıkça kan mukus hırıltı durumu düzeldi çocuk doktorum sadece testlerle olmaz kakada kan durumu klinik olarak kontrol edildiğinde alerji olarak bakılır diyetine devam et dedi testlerde çıkmayabiliyor diyet yapmaya başlayarak düzelme durumuna bakın isterseniz
Demeali Demeali benim bebeğim de de süt ürünleri alerjisi var bende 28 şubata rendevu aldım alerji testi yaptırcam deriden bebeğim 4 ay 16 günlük bu arada bi arkadaş da 3 aylık ken götürdü deri testi yaptırdı
Kizannesi47_ Demeali kakasında kan yok mukusuda pek anlamıyorum nasıl olur bide deri testi nasıl yapılıyor acaba eziyet olmasın çok küçük daha
canparelerim Demeali ya benim bebeğime sadece kanda alerji değerine baktılar 6aya yaklaşıyordu deri testi yapmayalım 3yaşından önce yapılan deri testleri sonuç vermiyor demişti doktor, çocuğa eziyet olur demişti. Sizde nasıl yaptılar sonuç verdi mi yani neye alerjisi oldugunu öğrendiniz mi?
canparelerim Demeali ha siz daha yaptıracağım demişsiniz yanlış anlamışım tekrar okuyunca anladım arkadaşınız yaptırmış, onda deri testinde sonuç almışlar mı neye alerjisi oldugu anlaşılmış mı?
Demeali canparelerim evet yumurta süt ve cevize alerjisi çıkmış bebeğinin bebeği bu arada 3 ay 10 günlük felan
canparelerim Demeali yaa çok şaşırdım gerçekten, çünkü büyük üniversite araştırma hastanesinde muayne olmuştuk böyle demişti doktor sizde şimdi çıkıyor deyince şaşırdım, olmadı başka hastaneye de götürüyüm gösteriyim o zaman belki bize de yaparlar test.
Demeali canparelerim alerji doktorundan rendevu alın eğer büyük şehirde iseniz şanslısınız 1 haftaya yada 2 haftaya sıra alabilirsiniz deri üzerinden yapılıyor yani kimseye bakmayın benm arkadaşn bebeği 3 aylık yaptılar deri testi yani bizim rendevu da 28 şubatta hayırlısı ile
canparelerim Demeali teşekkür ederim söylediğiniz için🌸 sizin bebeğinize de geçmiş olsun, inşallah bebeklerimizde tamamen geçer biter🙏❤️
Demeali canparelerim rica ederim ne demek ne yaptım sanki teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ sağlim atlatırız bu zamanları Allahn izni ile 🤗🤲🏻 Rabbim bütün bebeklerimize şafi ismi ile şifa olsun 🤲🏻