Ayannesi1 3 ay 22 günlük bebeğim öksürük büyük insan gibi öksürüyor doktor branşları tıkanmaya başlamış hafiften dedi ne yapmam lazım evde nasıl açabilirim antibiyotik ve calpol veriyorum ne yapıyorsunuz böyle durumlarda ilk bebk ve bilmıyorum
Yarensmom- Ayannesi1 bizim doktorumuz hava vermişti kızım antibiyotik şurubu içmedi kustu hep sonra mecbur iğne verdi 3 tane sonra kendine geldi ama çok öksürüyordu öksürükten uyuyamıyordu çok çektik bebekler hasta olmasın 3.5 aylıktı o zaman 😔
crazydance Ayannesi1 canım bol burun temzilği ventolin yada cortairla hava vermek onun dışında serum fizyolojikte koyabilirsin ama hava şart sırtına elini kubbe şeklinde yapıp hafif sertçe aşağıdan yukarıya vurun dizinize yatırıp öksürürken boğaz tahriş oluyo biraz zeytinyağı verin balgamı çıkarsın ciğerlere inmesin çok dikkat edin saatler içinde oluyo herşey
A2B4 Ayannesi1 Antibiyotiği bizde kullandık fayda etmedi bugün doktor değiştirdik.buhar makinası aldırdı ilacını verdi super geldi.bir de geniz akıntısı için damla
Ayannesi1 Yarensmom- bizde hava aldık oda dün hastanede sadece okdar evet bebekler hasta olunca okdr üzülüyorum ki Allah kimsenin yavrusunu hasta etmesin içindede bizlerin Allahım sen tüm çocukları koru yarabbim