bebitonunannesi_ Elektronik eşyalarim için raf bakıyorum mutfagima .Mutfak beyaz krem tonlarinda . Elektronik eşyalarim ise rose rengi mikro dalgam beyaz.Sizce hangi rengi gider . Başka önerilerinjz varsa bakabilirim
Benisahtesevme2 bebitonunannesi_ beyaz çok çığ duruyor bence ahsap her zaman ortamı yumuşatır ve siyah ile daha konsantre uyumlu duruyor Ben olsam bırıncıyı alırdım🌸
Cnslrsln bebitonunannesi_ mutfağınızda kahve tonları yoksa kahveli olan uyum sağlamaz bir zaman sonra gözünüze çarpar bence sürüden ayrılmayın ve beyaz raflı olanı seçin
bebitonunannesi_ Nevbahar bende onu düşündüm ama hiç kahve rengi bişi kullanmadim yukardakinden gönlüm yana
bebitonunannesi_ Benisahtesevme2 bende beyazın uyumlu olduğunu düşündüm ama gönlüm birinciden yanaydı.bu yorum beni sevindirdi sanırım ilkini alcam inşallah
Benisahtesevme2 bebitonunannesi_ her daım uyum olmak zorunda değil canım ahşap zayen her ortama uyum sağlar ve havasını degıstırır güle güle kullan
bebitonunannesi_ Cnslrsln şu an aklıma geldi masam kahve ayaklari ise siyah bunu alirsam masanin yanina kurcam zaten 🤭
Benisahtesevme2 bebitonunannesi_ beyaz ve ahşap ben çok severım ve uyumlu buluyorum ahşap zaten bır renk olarak da görmüyorum odunsu olduğu ıcın ortama bır ferahlık ve doğallık katıyor emınım ki çok güzel olacak mutfağınız sonrasında resım de atarsınız🌸
bebitonunannesi_ Benisahtesevme2ürünun yorumlara baktım da olumsuz yorumlarda var ,kırık teslim edilen gibi