BabyLov3 Selam kızlar, bebeğim 25 günlük poposunda hafif kızarıklık var pişik olacak galiba krem kullaniyorum ancak etkili bir pişik önleyici önerisi olan varsa yazabilir mi lütfen
Asuri BabyLov3 ben burt’s bees kullanıyorum temiz içerikli ve çok bereketli biraz pahalı ama 3 ay oldu bitmedi ve her alt açmada sürüyorum. Mesela mumsy almıştım onu sevmedi bebeğimin cildi ve bereketsiz o biraz
ecesmomm A2B4 ben hic memnun kalmadim Bepantholden desitin acik ara fark derim ve uzun surede gidiyor sz sürüyorsunuz yogun kivamli
ecesmomm Desitin mor ben hep kullandim hic pisik olmadik pisigi de aninda rahatlatiyor madecasol ve trosyd de surebilirsiniz pisik ciddi ise
ecesmomm Ben kizim cok pisik oldugunda bir kere yasadik desitine oyle gectim desitin madecasol karıştırıp suruyordum sabah her bez değişiminde desitin aksam son değişimde desitin trosyd karistirip suruyordum bays rahatlatıcı oldu (kimya teknisyenligi mezunuyum)
Gselenn Mustela kullanıyorum memnunum. Fakat pişikten kurtulmak istiyorsanız ıslak mendil kullanmayın
BuzluLatte BabyLov3 bepantol baby her bez degisiminde kullanıyorum 2 ayı geçti bebeğim çok şükür hiç pişik sorunumuz olmadı sizin de biran önce geçer insaallah
Birgfg Ilık suyla poposunu yıka havalandır pişik kremleri çok var hangısı iyi gelir belli olmaz zeytinyağı sür hava alsın günde 1 kez yıka