Merhaba herkese dün eşimle dışarı çıktık evden çıkmadan önce 5 aylık kızımı emzirip öyle çıktım 2.5 saat sonra telefon geldi kızım nefes alamıyormuş babaannesi eşimi aramış eşime ne oldu diye soruyorum konuşamadı bile nefes alamıyomuş dedi nasıl yani dedim ilk bebeğim doğduğunda emzirmeden sıkıntı çekmiştim biberonla vermiştik sürekli yine tıkanıyordu yutma refleksini bilmediği için yenidoğan doktor büyüdükçe düzelir dedi ve bu durum sürekli bizi hep telaşlandırdı eşime diyorum acaba tıkanıp sonra acil yardım tekniklerini yaptıktan sonra ela bazen şaşkın bi şekilde etrafa bakıyor bebek olduğu için ne olduğunu anlamdıramıyor çocuğum böyle bişi mi oldu acaba annem telaşlanıyor çünkü hep eşim o an ar kullandığı için kendi kendime sakin ol bebeğim ağlıyorsa sorun yok diyorum çünkü ben telaş yaparsam eşimde yapacak ama içim içimi yedi ambulansı aramışlar bende aradım acil merkez ağlıyorsa nefes alıyordur dedi morarma varmı diye sordu bişeyi bilmiyorum ki bana bişi söylemiyorlar acildeyiz adam ağlayan bebek nefes alır dedi ekip yolda geliyor dedi annem 2.5 saat sonra biberonla süt vermiş sonra başı dik koymuş altını değiştirmeye başlamış garip garip ses çıkarmaya başlamış kızım muhtemelen 🤔 ters kaçtı süt ya da çok yemiş olabilir hastaneye gittiğimiz de şaşkın şaşkın bakıyordu kızım annem ve babamda telaştan bildikleri şeyleri unutmuşlar benim yüzümdeki renk bembeyazmış soğuk kanlı mı yaklaştım bilmiyorum ama kalbim yerinden çıkacaktı neredeyse canım acıyordu ve evden çıkarken kalbime garip bi his geldi sonra kendime şunu söyledim bişi olamayacak neden böyle oldu bilmiyorum sanırım hissetmişim öncesinde ve hiç ağlamadım bu durum neden bende oldu lütfen bana cevap verir misiniz ve bu duruma inşallah gelmezsiniz arkadaşlar ama bilin diye yazıyorum acil teknikleri yapın ve morarma yoksa eğer nefes alıyordur ağlıyorsa sorum yoktur ağlaması güzelmiş 🙏🏻🙏🏻