Zeliff Themhrmom açık gri güzel durur. Benim koltuklarımda bu renk açık gri mermer desen halı var. Ama tek renk veya İskandinav model halılar daha çok hoşuma gidiyor
Themhrmom Kizlar odamiz kucuk bu koseyi koyunca ufak bi hali kadar alanimiz kalicak. Minimal bi oda. Sizce renk desen vs olarak nasil bisey tercih etmeliyim?
Alygkc Themhrmom kırlentin renginde turuncu gibi sanırım karışık desenli spor halılar oluyor yA öyle olabilir bilmiyorum anlatabildim mi ama
Themhrmom Kuzeymommms peki renk ne tercih edebilirim ayni tonlarda istemiyorum renk koyu bali daha farkli bi renk olsa sizce?
Themhrmom Alygkc kirlentler pudra gibi cok o renk hali degil ama sanki o renklerin karisimi olur evet suan dusundumde 😋
Kuzeymommms Themhrmom oturma takımım bu tonlarda koyu renk ve halım bunun aynısı çok memnunum ben farklı aksesuarlar kullanarak odayı hareketlendirebilirsiniz vazo tablo gibi, fikrim bu yönde
delirmeceler Themhrmom beyaz sarı turuncu karışımı güzel gider ama kırlentlerle çok çakışmaması lazım
Themhrmom busrakuzeyy evet yavru agzi attiginiz modelin acaba yapisi nasil ki kullandiniz mi tesadufen mi denk geldiniz
Themhrmom Zeliff Zeliff iskandinav dusundumde sanki tuhaf durur gibi geldi ama yorumlarda herkes yakisir demis tuhaf durmaz sanirim yoksa benimde cok hosuma gidiyo ama
Themhrmom delirmeceler kirlentler pembeye calisiyo ama turuncu gibi gorundgu icin turuncu dediniz demi