Naz Fitil kullanma hakkında ne düşünüyosunuz ben çok kullanmak istemiyorum önermiyo çevre alışkanlık yapar diye .. Bir de hangi fitilleri kullanıyorsunuz ?
Ebrar4234 Naz iyi akşamlar canım 38.5 olmadan ilaç kullanmayın diyor Dr. Vücut direnç kazansın biraz kompres yap ılık bir banyo yaptir 3 gün geçmeyen ateş olursa eğer Dr goturulmeli diye okudum ben kızımda bu hafta ateslendi şurup içmiyor paranox s verdik rahatladı çok şükür. Fitile alisacagini düşünmüyorum sürekli vermiyoruz ki
Kbrmlk Naz bizim doktorumuz huzursuzluk ateş ağrı sancı gaz durumlarında paranox s verdi. 1 aylıkken yarım kullanıyorduk 3 aylık olduk artık 3 de 2 sini atıyoruz zeytinyağına batırıp
Naz [bilinmeyen] ay canım çok geçmiş olsun bebekler ikiz mi ? Benim en fazla 38.2 ama çok korkuyorum 37de şurup veriyom calpol kullanıyodum hiç etkisini göremediğim için dolven aldım yarım kaşık içiriyom onu da kusuyo sevmiyor mecburen fitil taktım saat 7.5da aldırdım fitili 10oldu saat şimdi büyüdü oğlum normalde rahatlayıp uyuması gerekmez miydi çok geç uyudu ..ihmal etme sen ama ateşi başlayınca hemen fitil aldır
Minikprenses Bize aşırı gaz sancımız yüzünden önermişti doktor suan aşı için kullanıyorum sadece ve doktor dediği halde 2 kez vermiştim fitil küçk bi sekilde sonra bas etmeyi ögrendim kızımda büyüdükce haffledi 3 aylığız
Cmre [bilinmeyen] benim kızıma dün gece acilde fitil verdiler böyle ağrılı birşey olduğunu bilseydim kesinlikle karşı çıkardım çünki canı çok yandı çok ağladı bugün altını değiştirirken poposunu sileyim dedim çok ağladı dokunurken bile canı yanıyor hala😢 fitilden önce lağman yapmışlardı ve rahatlamıştı fitil ağrısını kessin diye verdiler ama o ağrıdan 2-3 saat ağladı şimdi de dokununca ağlıyor😢
Nily Cmre canm poposunda catlak vs varsa o canini yakmis olabilir Benm kizimada verdi 3gyn kaka yapmazsa yarim ver dedi ama catlagi oldugu icin ben vermedim hic fitil krem ve zeytinyagi kullaniyorum suanda oyle boyle yapiyor kakasini iste ikinarak falan
Naz [bilinmeyen] ne tepkisi be normal bi şekilde konuştum ayrıca tepki almak için soru sormuyorum kimsenin haddide değil zaten herkes anne ve bilinçli fikir almak daha doğrusunu bilmek için yazıyorum ... Yorumunuz için tşk ederim ..