Kbrnrgnc benim kızım da öyle 2.5 yaşında istediği şeyler olsun istiyor oluncada yine ağlayıp kafasını vuruyor üst üste yüzü morarıyor saçını çekiyor çok kötü başında saç kalmadı hepsi eline geliyor. Bazende durduk yere oynarken kendi kendine bağırıp çağırip kafasını vuruyor sadece yere değil duvar kapı ne buliyorsa bazen elindekileri de fırlatıyor yada kafasına vuruyor. Sevme şekli de çok sert Şimdi 1 aylık kardeşi var kıskanmiyor ama sevince sıkarak seviyor bizede öyle bazen kardeşini kıskandığı da oluyor o da etraftakilerin tepkisini görünce değişiyor hemen gelip saldırmaya çalışıyor. bazen ne yapacağımı bilmiyorum okadar yoruldum ki durdurmaya çalışmaktan ama inatlatla aynı şeyleri yapınca allak bullak oluyorum gücüm takatim kalmıyor ağlıyorum geçicek diyorum ama sanki hiç geçmicek çünkü böyle kendisine zarar verdiği sürece ilerde beyin travması geçiriceğinden korkuyorum etrafınada zarar veriyor ondan büyük kız kardeşim var kardeşim var 5 yaşında onada çok kötü vuruyor saçını çekiyor bırakmıyor felâket birşey gerçekten ne yapıcam bilmiyorum 🥺😢
Tubiiik