Nurcannnnn Merhaba kızlar Sakarya tarafına taşınacağız 2,5 yaşında oğlum var. Kiralık ev arıyoruz nereden bakmalıyız herşeye ulaşabileceğimiz bir yer olsun istiyoruz özellikle çocuk için uygun bir yer tavsiyeleriniz bekliyorum 😌
minnaktavsanim Nurcannnnn serdivan ve yazlık tarafları çok güzel avmye çok yakınlar çarşı merkeze 10 15 dk fln sürüyo çarsı kısmından daha nezih buralar cok güzel siteler var yeni yapılan ama deprem bakımından yazlık kısmı bataklığın içine yapılmış eşim yapılış kuruluş zmanınıda görmüş depremde biraz sıkıntılı oralar diyodu onuda söyleyim ben serdivandayım şuan 😊
minnaktavsanim Nurcannnnn bide şeker mahalle, küpcüler tarafları çingeneler yaşıyo haberiniz olsun yeni cami ,yağcılar çarşıya çok yakın ama bi önceki evim ordaydı silahlı çatışmalarmı dersiniz arabadan kız atanlar kavgalar çok sıkıntı yaşadık bu tarafa geldik
Nurcannnnn minnaktavsanim çok teşekkür ederim evlere aldanıp kesin ordan kiralardık yazlık hariç serdivanda heryere baktım güzel yerler var hayırlısı olsun inşallah ☺️