SuzanNaz İyi akşamlar kızlar benim kızım 1 yaşında Kahramanmaraş’ta yaşıyoruz havalar yeni yeni tam soğudu kızıma astronot tulum almayı düşünüyorum gezmeyi seviyoru hafta 2-3 muhakkak çıkıyoruz külotlu çorap üstüne kıyafet mont derken iyice sıkılmaya başladım bu durumdan evdeki kıyafetinin üstüne hemen giydirip çıkmak için astronot istiyorum ama içi polar mı alsam yoksa daha ince mi alsam bilemedim siz ne önerirsiniz? Birde 2 kış giysin istiyorum daha yeni 1 yaşadı 18-24 ay alsam 2 kış giyer mi acaba tecrübeli anneleri bekliyorum yorumlara 🥰🥰
Asel35ahsen SuzanNaz içi polarlı olanlar daha kullanışlı bence. Diğerleri mont değilde hırka giydirmiş gibi geliyo bana yani onunla üşür gibi düşünüyorum. Benim bebeğim de 9 aylık ablasından kalma astronot tulumu kullanıyoruz 6 9 aylık almışım o zaman ve bize bu kış yeter. Şöyle bir tavsiyede bulunabilirim ayaksız olanlarından alın ki zaten muhtemelen siz de öyle yaparsınız 1 yaşındaymış bebeğiniz. Kahramanmaraş merkezde misiniz bu arada
FatmaKrbkl SuzanNaz ben Decathlondan kayak tulumu aldım ama erzincandayız, orası daha ılımqn olur hoş bu sene her yer ılık 🙄 civilden falan bakabilirsiniz e bebekten, ay olarak da 18-24 ideal bence 24-36 çok bol olur bu sefer o sebeple üşür
SuzanNaz FatmaKrbkl Valla mağazalardan baktım sa fiyatlar uçmuş hiç giyilmemiş ürünleri dolapta çok uyguna veriyorlar ordan alacağım