Nilayy67 Demir’e ne zmn kaç aylıkken başladınız ben ilacımı aldım fakat henüz vermedim Dr da gidemedim ocean marka aldım kUllanan varsa bana yardımcı olabilirmi 4 ay 23 günlüğüz
Annakarenina_19 Nilayy67 merhaba,benim oğlum 13 aylık açıkçası ben o zamanlar hiç kullanmadım 9. Ayında tarama testi yapılıyor eksikliği varsa zaten doktor kullanın diyor Kullanacaksanız da kilosu kadar damla veriyorsunuz mesela 7 kiloysa 7 damla bu şekilde
Gamzeeyigun Nilayy67 doktorlar 4 aylık olduğunda verilmesini öneriyor. Sağlık ocağında da başlamamızı söylediler hangi marka olursa olsun kilosu kadar damla veriliyor. Ben Sidefer marka damla kullanıyorum kızım 6.300 6 damla veriyorum kilo arttıkça damla sayısı da artıyor
Nilayy67 Annakarenina_19 hmm anladım yine de Dr danışmadan vermiyim bnm de Dr yok ki sabit devlette kim gelirse karşımıza
ozlmaynnn Nilayy67 benim doktorum ocean önerdi ama ben bestiron aldım bestiron kullananlar kaç damla veriyorsunuz acaba
Basaktrk Nilayy67 bende bilmiyorum ki zaten ben doktora sormadan kullandım 2 gün kabız yaptı ocean aldım onuda zaten kullandırmadı
Hndealnathn Nilayy67 4 aylıkken başlattı doktorumuz. 12. Ayına kadar kullandım.12.ayda kan tahlili yaptı doktorumuz değerleri güzel bırakalım dedi bıraktık